Privatchaufför

Privatchaufför

PRIVATCHAUFFÖR
Vår privatchaufförstjänst är en anpassad säkerhetslösning av internationell klass – framtagen för kunden som lägger lika stor vikt vid säkerhet såsom service, som är medveten om budskapet du vill kommunicera din omgivning samt vikten av slagkraftig presentation.

Tjänsten anpassas efter kunds behov, det gäller likaså val av privatchaufför samt det fordon som skall brukas vid enskilt uppdrag.
Vi tillhandahåller uteslutande exklusiva fordon i våra uppdrag som möter de säkerhetsmässiga samt de estetiska krav vi har på denna tjänst.

Våra chaufförer har mångårig erfarenhet av mångfacetterat säkerhetsarbete samt hög social kompetens. Vi ställer höga krav på vår personal då vi levererar en produkt som är likaledes ett säkerhetsuppdrag en tjänst som skall leverera bästa möjliga nivå av service.

VARFÖR ANLITAR MAN EN PRIVATCHAUFFÖR
Anledningen till att någon vill anlita en privatchaufför kan vara många, för vissa är den säkerhetsmässiga aspekten är viktigast och i fokus, för andra är den exklusiva VIP-upplevelsen viktigare – det ena utesluter inte det andra.

Event: Det kan handla om allt från bröllop till födelsedagar, student-och examensfirande, listan kan göras lång – det finns många tillfällen i livet som är värda att fira och chansen att förstärka dessa livshändelser med en privatchaufför som transporterar dig i ett exklusivt fordon skapar säkerligen ett oförglömligt minne du kommer bära med dig hela livet.

Arbete: Det finns många dimensioner av affärsvärlden och många sätt att kommunicera budskap, image samt representation. Att förmedla en känsla eller en image kan många gånger vara avgörande i fråga om stora investeringar, stora sälj eller att framgångsrikt knyta viktiga kontakter.

Vår privatchaufförstjänst lämpar sig väl för den som ser värdet i att förstärka sitt eget varumärke, likväl att använda och bruka själv som att beställa åt någon annan – det är i detaljerna vi lyckas utmärka oss, exklusivitet och seriositet uppskattas var än du vänder dig.

Säkerhet: Ett primärt behov för de flesta av oss, när vi känner oss osäkra påverkar det vår livskvalité negativt. Vi vill förmedla en känsla av total säkerhet där kunden kan släppa oro, känna sig trygg och lita på att vi har total kontroll.

Vår privatchaufförstjänst riktar sig självfallet till kunden som söker ett säkert sätt att transportera sig från punkt A till punkt B men innehåller mycket mer än så – då vi har lång erfarenhet av att jobba i Stockholm känner vi till staden utan och innan, vi arbetar preventivt och gör fortlöpande säkerhets- och riskanalyser över situationer samt körsträckor och anpassar arbetssättet kontinuerligt därefter.

Varje uppdrag är unikt och varje säkerhetslösning anpassad efter given kund, risknivån är flytande och anpassas alltid efter given situation – varje problem har en lösning och varje risk har en lösning – din säkerhet är vårt uppdrag.

Besök: Vår privatchaufförstjänsts kärnverksamhet är initialt utformad till förmån till artister på besök i Sverige som behöver kompetent beskydd som utförs med fingertoppskänsla, professionalism, god lokalkännedom samt en tillfredställande nivå av lyx och exklusivitet med internationell karaktär. Vi är stolta över vår långa erfarenhet av artistbeskydd och har flera stora uppdrag bakom oss med några av de största namnen i branschen.

Idag är vår privatchaufförstjänst anpassad till den som vill besöka Stockholm och vill göra detta på bästa möjliga sätt, med VIP-entréer på de bästa nattklubbarna staden har att erbjuda, garanterat bord på de bästa restaurangerna och en guide som känner staden som sin egen bakficka – er privatchaufför. Vi är med dig från stunden du anländer till stunden du väljer att avsluta ditt besök, troligtvis några oslagbara minnen rikare – den ultimata VIP-upplevelsen.

Priser:

Mercedes GLC 1495 kr/tim

Mercedes GLE 1595 kr/tim

Mercedes S-Klass 1695 kr/tim

Paketpriser anpassade kund efter konsultation gäller följande paket:

Besökaren:

Upphämtning på Arlanda vid gate inklusive transport till hotell, restaurang samt nattklubb med VIP-entré/VIP-service samt upphämtning efteråt tillbaka till hotell.

Livsnjutaren:

Upphämtning på valfri adress, VIP-entré på restaurang samt nattklubb inklusive medföljande privatchaufför som finns stand-by på avstånd på annan plats alternativt följer med er hela kvällen, anpassas helt och hållet efter era önskemål.

Romantikern: 

Upphämtning på valfri adress, champagne och choklad väntar er i bilen, transport till romantisk restaurang med VIP-service, de vackra smultronställen som Stockholm har att erbjuda kan chauffören ta er till vid förfrågan och transport till hotell alternativt hemadress sker efter er önskan efter ert klockslag.

Dessa paket kräver konsultation för att ge en mer exakt prisuppgift, hör av er via mail eller telefon vid förfrågan.

“At first they will ask you why you’re doing it, later they’ll ask you how you did it”