Stand-by
Stand-by

Stand-by

Familj och nära och kära är det dyrbaraste vi har, något de flesta gör allt för att skydda till varje pris. Dagens samhälle inhyser fler faror och orosmoment än tidigare, det har blivit allt mer komplicerat skydda sina närstående från negativa händelser och detta ser vi som ett förbättringsområde vi vill jobba med.

Detta är en unik tjänst där vi erbjuder vår fysiska assistans alla tider på dygnet för att du ska kunna sova gott och veta att vi tar vårt ansvar för att skydda de du älskar mest av allt.

Tjänsten innebär att vår kompetenta och serviceinriktade personal finns till hands ”stand-by”, ni som kund är välkomna att kontakta oss med förfrågan om upphämtning och transport oavsett tid på dygnet– situationen må förändras men vi finns alltid där.

Tjänsten har stor efterfrågan, i dagsläget erbjuder vi olika abonnemangstjänster vad gäller denna tjänst beroende på vilket innehåll samt hur ofta man förväntas använda tjänsten.

Vi erbjuder även engångserbjudanden om det är så att man bara vill använda tjänsten vid enskilda tillfällen.

I och med den stora efterfrågan önskar vi att man fyller i vår intresseanmälan så kontaktar vi er snarast möjligt för ett förutsättningslöst samtal om vad vi kan erbjuda för lösning till just dig.